ASSOCIACIÓ DE TEMPS LLEURE SANT VICENÇ DELS HORTS

Com...faig l'inscripció Quin ......és el Preu Quan......s'obren les inscripcions
Les Inscripcions les podeu fer per internet mitjançant transferència, o en Ca l'Alberta (carrer de Mossèn Jacint Verdaguer, 166,i Panadería Artesa del pà C/Barcelona,211 de Sant Vicenç dels Horts(en horari comercial)

El preu de la inscripció a la 12ena Caminada nocturna Sant Vicenç dels Horts a Montserrat és de 18 €,

 

Per participar cal que formalitzeu la inscripció abans del 16 de setembre.

Recordeu de fer la inscripció aviat, les places estan limitades

Com...trobo el Punt de Sortida Que ...et recomanem Quan.........s'entreguen les samarretes

 

Us esperem el dissabte dia 28 de setembre a la Plaça San Jordi davant de l'església a les 22:00h.

 

 

Es recomana que cada participant porti menjar i beguda per a la caminada, tot i que durant el recorregut l'Organització proveirà de quatre parades amb avituallament, per tant, és important que cadascú us emporteu el vostre got. El lliurament de les samarretes es farà de 19 a 21 hores, els dies 26 i 27 de Setembre, al Punt de Trobada (davant plaça Narcis LlunesC/ Mossèn Jacint Verdaguer 146)
Com........em poden veure els inscrits Que ...... et donem Quan............es tanquen les inscripcions

fes clik aquí LLISTAT PARTICIPANS

 

- Assegurança d'un dia per fer la caminada
- Una samarreta tècnica per fer la caminada
- Suport d’avituallaments durant el recorregut
- Autocar per retornar de Montserrat a St. Vicenç dels Horts
Una vegada exhaurides les inscripcions es farà una llista d’espera per tal de permutar les possibles baixes, aquests canvis es faran abans del 16 de setembre.
Quin......es el reglament

Els menors de 18 anys necessitaran una autorització escrita dels pares o tutor i cal que els hi acompanyi un tutor adult durant el recorregut.

Durant el recorregut s’ha de tenir  un especial respecte cap a l'entorn per on es desenvolupa la caminada, en els controls de pas trobareu on dipositar les deixalles.
Durant el recorregut es farà quatre aturades per descansar i agrupar-se,  la durada de cada descans serà de  20 minuts des de l'arribada de l'últim participant (l’organització pot alterar els temps de descans).

El  mal temps, es a dir, en cas de condicions climatològiques adverses no serà  un impediment per celebrar la caminada, a no ser que les condicions siguin molt adverses (fortes pluges, pedregada, etc.); en aquest cas, pel bé  dels participants, la caminada quedarà anul·lada. En el cas de què s’anul·lés la caminada NO ES RETORNARÀ ELS DINERS DE LES INSCRIPCIONS.

No es podrà utilitzar els vehicles de l'Organització per transportar participants o motxilles. En cas d’abandonar la caminada cada participant s’haurà de cercar el seus mitjans de transport per desplaçar-s’hi.
Dins del grup de caminants hi haurà uns guies endavant, en mig  i cap a la cua, en cap moment  es podrà avançar al primer guia  o anar darrere de l’últim, qualsevol participant  que no ho respecti quedaran desqualificat de l’activitat.

Per tant, recordeu que és una caminada "neutra" entre amics i amigues, és un espai lliure de qualsevol pressió social, es a dir, es una activitat singular sense cap vinculació ideològica, per la qual cosa no es pot utilitzat aquesta activitat per  fer reclamacions polítiques.