Informació
Una caminada solidaria pels voltants del riu Llobregat amb la finalitat de recaptar diners per a la investigació del càncer infantil.

L’hora de trobada serà a les 8.30 hores a la Plaça del Mamut-Venux, a Sant Vicenç dels Horts, la caminada s’iniciarà a les 9,00 hores,

El recorregut consta d’uns divuit quilometres pero cada participant pot fer la distància que vulgui (passem a prop de l'estació de tren de Sant Boi - 7 km). El camí no té perdua, és molt planell a la vora del riu Llobregat, el nivell de dificultat és baix (només la distància), és una caminada popular i no competitiva, més bé, és una passejada per gaudir de l’entorn (mirador del parc fluvial, aiguamolls, etc...). Durant el recorregut es farà ...un descans d'uns 20 minuts al parc fluvial de Sant Boi fins a l'arribada de la persona de l'organització identificada com a “escombra”.

L’Associació de Temps de Lleure, dinamitzarà la caminada per facilitar que gaudiu del recorregut amb tranquil•litat, es per això que l’entitat es farà càrrec del cost del contracte de l’assegurança per fer la caminada, també, prepararà un petit avituallament de fruita i aigua.

Cal venir amb roba còmoda adient a la temperatura que faci el dia de l’excursió i un calçat baix lleuger per caminar per pista, una gorra per si fa calor. Per menjar, alimentació d’hidrats de carboni o aliments de digestió lleugera, és important beure aigua durant el recorregut.

Per participar heu de fer la inscripció i lliurar 5€, l’aportació és solidària i individual, per tant, cadascú pot fer el donatiu que cregui oportú.

Podeu formalitzar la inscripció, a partir del 22 de gener, a:
- Ca l’Alberta (carrer de Mossèn Jacint Verdaguer, 166)
- L’Artesà del pa (carrer Barcelona 211-215).
- Materials de construcció JPérerz (Carretera de Sant Boi, 168),
- Bar Mi Casa (Carrer de Rafael Casanova, 2)
- Bar Ataneu (Carrer del Riu, 5)
- Perfumeria Marisol (Carrer de Barcelona, 250)